Skip to main content

Termeni si conditii

1. Definitii si termeni

Maestoso – denumire comerciala a societatii Leather Project SRL, persoana juridica romana avand sediul social in Sat Fundeni, Com Dobroesti, Str Doinei, nr.72, etaj 2, jud Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J23/2516/2015, CUI 34792983.

Vanzator – Maestoso.

Cumparator – persoana fizica sau juridica  sau orice alta entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica sau juridica care are acces la continutul Site-ului.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul acestuia in Site.

Continut – toate informatiile existente pe Site, date referitoare la Vanzator sau orice alte informatii trimise de Vanzator catre Cumparatori prin e-mail, SMS sau telefonic.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului sa isi creeze liste cu produsele preferate pe care ulterior le poate adauga in cosul de cumparaturi.

Site – domeniul www.maestoso-design.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe Site.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

2. Clauze contractuale

 • Prin efectuarea unei comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (prin telefon sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza activitatile comerciale.
 • Notificarea primita de Client, in urma inregistrarii Comenzii, nu reprezinta acceptarea Comenzii, ea avand doar rol de informare.
 • Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul sa modifice cantitatea bunurilor din Comanda, cu notificarea prealabila a Cumparatorului prin intermediul adresei de e-mail sau a telefonului puse la dispozitie de Cumparator in momentul plasarii comenzii si va returna, daca este cazul, suma achitata.
 • Contractul dintre Vanzator si Cumparator se va considera incheiat in momentul comunicarii Cumparatorului de catre Vanzator prin intermediul e-mailului, telefonic sau prin SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

3. Politica de vanzare online

 • Este permis accesul oricarui Client la continutul Site-ului, dar din motive obiective si justificate Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea plasarii unei Comenzi in cazul in care considera ca acesta l-ar putea prejudicia in vreun fel.
 • Toate preturile prezentate pe Site sunt exprimate in Lei si includ TVA 0.
 • In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, responsabil pentru aceasta actiune fiind Cumparatorul.
 • Informatiile folosite pentru descrierea produselor nu reprezinta o obligatie din partea Vanzatorului, acestea fiind utiliazate doar cu titlu de prezentare.

4. Dreptul de proprietate intelectuala

 • Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Maestoso, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

5. Comanda

 • Clientul poate plasa comenzi pe Site prin adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda alegand una din metodele de plata puse la dispozitie. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi fara a finaliza Comanda, nu atrage dupa sine inregistrarea acesteia. In momentul adaugarii in cosul de cumparaturi un produs este disponibil pentru achizitie in momentul in care se afla in stoc sau poate fi realizat.
 • Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 • Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul il poate contacta, prin orice mijloc agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea acestuia.
 • In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator nu poate fi livrat de Vanzator, acesta din urma il va informa pe Cumparator, si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsului in cazul in care acesta a fost achitata in prealabil.

6. Confidentialitate

 • Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.
 • Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea LEATHER PROJECT SRL („Maestoso”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 829456180624.

SOCIETATEA LEATHER PROJECT S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 • Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola . Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea.In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
 • Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
 • Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
 • Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Maestoso are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului lor de pe maestoso-design.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Maestoso, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 829456180624, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Maestoso, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Maestoso afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Maestoso atat afiliatilor sai precum si altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Dobroiesti, str. Doinei, nr. 72, jud Ilfov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
 • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa interveniti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;

Maestoso nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul maestoso-design.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Maestoso poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

8. Facturarea

 • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt stabilite in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite cumparatorului o factura, obligatia Cumparatorului fiind de a furniza toate datele necesare intocmirii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.
 • Vanzatorul va transmite cumparatorului factura emisa fie in format electronic la adresa de e-mail furnizata de acesta, fie in format fizic in coletul ce contine produsele comandate.
 • Datele cardului de plata ale Clientului nu vor fi accesibile Vanzatorului si nici nu vor fi stocate de catre de Vanzator sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul va fi informat, anterior introducerii datelor.

9. Livrarea

 • Livrarea bunurilor se efectueaza de catre Vanzator conform optiunii aleasa de catre Cumparator, fie in sistem de curierat fie prin ridicarea coletului din Showroom de catre Cumparator.

10. Raspunderea

 • Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.
 • Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului.
 • Prin crearea sau utilizarea Contului sau plasarea de Comenzi, Clientul accepta fara echivoc si in mod expres Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata publicata pe Site.
 • Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului.

11. Forta majora

 • Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 • Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.