Skip to main content

Politica de retur

Anularea comenzii

Daca doresti sa anulezi comanda inainte de livrare, te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 0761.325.327 sau prin e-mail la adresa: contact@maestoso-design.ro.

Returul produselor

Orice produs poate fi returnat in 30 zile de la primirea acestuia. Pentru a putea fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie nou, nefolosit si ambalat in cutia originala. Incalcarea uneia sau mai multor conditii atrage dupa sine refuzul dreptului de retur si implicit trimiterea coletului inapoi.

In cazul in care produsul prezinta defectiuni, acesta va fi inlocuit gratuit.

Returul produsului se face exclusiv prin curier la adresa: Intrarea Eliza Zamfirescu – Leonida, nr. 13, etaj 2, Sector 1, Bucuresti

Conform art 10, lit c) din OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, precum si art. 16, lit c) din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Maestoso isi rezerva dreptul de a refuza returul produselor care nu fac parte din colectia noastra si au fost create exclusiv conform specificatiilor tale.

Restituirea contravalorii produselor

In cazul acceptarii returului, Maestoso va restitui contravaloarea produselor in maxim 30 de zile prin virament bancar in contul indicat de tine, caz in care, din suma totala se vor retine:

  • Taxa de expediere a coletului
  • Taxa de ramburs
  • Taxele bancare si taxele procesatorului de plati