Skip to main content

BRAND

Conceptul ce sta la baza brandului Maestoso reprezinta o fuziune intre designul geometric si riguros inspirat din arhitectura si eleganta atemporala a stilului minimalist. Pentru a sublinia maiestria executiei si designul inovator, denumirea brandului a fost inspirata de modalitatea de executie a unui pasaj muzical, intr-un mod solemn, maiestuos.
Designul arhitectural al fiecarui model, detaliile remarcabile, utilizarea pieilor naturale si a accesoriilor de inalta calitate, si executia remarcabila a acestora, dau viata unor produse speciale si distinse.

Geanta Maestoso 2

0

DESIGNER

Claudia Tecuceanu

„Pentru un arhitect imaginatia devine rapid o ustensila de creatie si non-conformism, iar ideea de a ma raporta la proportiile corpului uman m-a atras foarte mult.” 

Claudia-Tecuceanu

ATELIER

Gentile Maestoso sunt capodopere la scara redusa, nascute din spiritul creator al tanarului designer si manufacturate in atelierul propriu de catre mesteri artizani cu experienta de trei generatii in domeniul marochinariei.

In ciuda simplitatii formelor, crearea fiecarei genti necesita multe ore de lucru, care sunt impartite pe parcursul mai multor etape diferite. Primii pasi implica taierea si finisarea pieilor naturale , care sunt mai apoi vopsite manual, acest lucru fiind urmat de faza de asamblare, un proces care necesita o precizie extrema.

Gentile Maestoso sunt realizate din piei naturale care provin exclusiv din tabacarii italiene, fiind taiate, prelucrate, cusute si asamblate manual.

Geanta Maestoso 1

Accesoriile metalice emblematice ale brandului sunt inspirate din formele structurate si riguroase ale artei arhitecturii, si sunt realizate artizanal special pentru brandul Maestoso. Acestea rezuma perfect amestecul intre nou si vechi, montat intr-o linie contemporana.

Trasaturile definitorii ale produselor Maestoso devin designul inovator si inconfundabil, calitatea exceptionala, si atentia deosebita acordata detaliilor.

Genti Maestoso 2

Genti Maestoso

Genti Maestoso 1